Vleesgerechten    


- Côte à l’os per 2 personen…………………………….......................p.p.25 €

- Entecote gebakken in de pan met béarnaise en friet............................25 €
- Châteaubriand gebakken in de pan met béarnaise en friet...................24 €
- Filet pur gebakken en geserveerd in de pan met béarnaise en friet.....29 €
- Ossenhaas "Rossini".............................................................................32 €
- Châteaubriand met seizoensgroenten...................................................22 €
- Steak natuur...........................................................................................18 €
- Steak met peperroomsaus of champignonroomsaus of béarnaise........20 €
- Rundsmignons archiduc........................................................................20 €
- Filet américain van het huis met verse frietjes.......................................20 €
- Gentse stoverij met friet.........................................................................16 €
- Carpaccio van wit-blauw rundvlees...................…….............................20 €
- Lamskroontje met tuinkruiden................................................................29 €
- Kipfilet gegrild met Griekse salade.........................................................20 €

Wildschotels

- Hindemédaillon met winters groenteboeket .........................................29 €
- Ràgout van everzwijn in wintertoi .........................................................24 €
- Tournedos van hinde "Rossini" met boschampignons ..........................35 €
- Stoofpotje van wild op Grootmoeders wijze ..........................................24 €
- Hindenootjes met spek en jagersaus ....................................................32 €
- Gebraden fazant "Fine Champagne" met wintergarnituur en
  amandelkroketjes ............................................................................p.p.24 €